Return policy

14 Day Cancellation Policy

English

14 dages fortrydelsesfrist

 

Du har 14 dages fortrydelsesfrist, når du bestiller en vare hos Photographer´s Lab. Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få varen leveret før fristen udløber, kan du give dit samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

 

Når du bestiller en tjenesteydelse på nettet, må du enten vente 14 dage på at få den leveret – til fortrydelsesfristen er udløbet – eller du kan give dit udtrykkelige samtykke til, at Photographer´s Lab kan gå i gang med at levere ydelsen, og at fortrydelsesfristen ophører, når ydelsen er leveret.

 

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist først slutter, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

 

Hvis du alligevel fortryder:

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at Photographer´s Lab kan opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er færdiggjort.

 

I denne situation kan Photographer´s Lab kun opkræve betaling for den del af ordreren som er færdiggjort, hvis du er blevet oplyst om din fortrydelsesret, og at du skal betale, hvis du fortryder undervejs i fremstillingen af din ordre.

 

Særligt for digitalt indhold:

Bestiller du digitalt indhold, der ikke leveres på et fysisk medium, skal du også give dit samtykke, hvis du vil have materialet leveret, før fortrydelsesfristen udløber. Du skal have tilsendt en kopi af dit udtrykkelige samtykke, og du mister din fortrydelsesret, så snart udførelsen begyndes.

 

Hvad er et samtykke:

Der er her tale om et udtrykkeligt samtykke. Det betyder, at du selv skal vælge at give samtykket. Det må altså ikke fx være et forud afkrydset felt på hjemmesiden eller en del af leveringsbetingelserne.

 

Hvis du ikke har givet samtykke:

Går den erhvervsdrivende i gang med at levere en ydelse, før fortrydelsesfristen er udløbet, og du ikke har givet dit udtrykkelige samtykke, kan den erhvervsdrivende ikke opkræve betaling for det allerede leverede, hvis du vælger at benytte fortrydelsesretten.

 

Kontakt os:

Har du spørgsmål til din ordre er du velkommen til at kontakte os.

 

Tel: +45 3526 0503

Man-Fre fra 10:00-17:30

Lørdag fra 11 - 14

mail:

Gallery@Photographerslab.dk

Photographer´s Lab Gallery

Ordrupvej 81, 2920 Charlottenlund, Denmark

Gallery@photographerslab.dk

+45  3526 0503, + 45 2334 2123

Photographer´s Lab is a registered company

in Manipulation Fotografi ApS Cvr: 26014603